Boeken

Dompel uzelf onder in inzichten en kennis over diversiteit, gelijkwaardigheid, mensenrechten en nog veel meer. Onze zorgvuldig samengestelde boeken zijn het resultaat van onderzoek en ervaring op deze essentiële onderwerpen. Of u nu de voorkeur geeft aan een directe digitale download voor onmiddellijke toegang, of een tastbaar exemplaar dat bij u thuis wordt afgeleverd via Amazon (paperback), wij bieden beide opties aan. Blader door onze collectie en kies de titels die u het meest aanspreken.

Gelijke Behandeling Leeftijd en Arbeid

Dit boek biedt een diepgaande en praktische kijk op het fenomeen leeftijdsdiscriminatie op de arbeidsmarkt en dient als een waardevolle gids voor HR-professionals, recruiters en werkgevers. Het verkent de Wet Gelijke Behandeling Leeftijd en Arbeid, legt het belang van gelijke behandeling op basis van leeftijd uit en biedt inzicht in de toepassing van de regels in de praktijk.

Met concrete voorbeelden, casestudy’s en richtlijnen helpt dit boek HR-professionals en werkgevers om leeftijdsdiscriminatie te herkennen, te voorkomen en aan te pakken. Het behandelt diverse aspecten, zoals werving en selectie, arbeidsvoorwaarden en beëindiging van arbeidsverhoudingen. Daarnaast geeft het advies over het ontwikkelen van een gelijkebehandelingsbeleid, bewustwordingstrainingen en het creëren van een inclusieve werkomgeving.

Fysiek paperback (via Amazon) – € 5,95
Download (e-book pdf) – € 2,99